Patisserie

In onze patisserie worden elke dag de lekkerste taartjes en koeken gebakken.
Wij werken hier met aandacht voor ambacht en veel zorg en liefde. En dat zie je terug! Elk taartje is een klein kunstwerkje, en is gemaakt met mooie verse ingrediënten! We hebben een aantal basis-taartjes zoals een hazelnootschuim taartje en een citroen meringue tartelette. Daarnaast hebben we ook taartjes die wisselen per seizoen zodat u de smaken van dat specifieke seizoen kunt beleven!

Patisserie

Wilt u zien welke smaken taartjes wij hebben?

“Ouwe taart! Je dacht dat ik me versprak,
maar je vercakeje”

Onder viennoisserie vallen luxe broodjes waarbij minstens 10% suiker en/of vet is verwerkt. Deze broodjes eet je meestal bij het ontbijt of de koffie. Kom gerust eens proeven van onze heerlijke kaneelknopen, suikerbroodjes of koffiebroodjes. Allemaal gemaakt met aandacht voor ambacht en bovenal liefde. En dat proef je!

Viennoise

Macarons zijn delicate Franse koekjes met vulling ertussenin. Ze bestaan uit eiwitschuim met amandelmeel en suiker, dus lekker luchtig, met daartussen een heerlijke vulling! Je kunt ze tegenwoordig overal kopen maar wij maken ze helemaal zelf met uitsluitend verse ingrediënten! Dat samen met onze aandacht voor ambacht maakt dat onze macarons echt iets bijzonders zijn! Proef ze allemaal.

Macarons