Bonbons uit eigen atelier

Onze bonbons komen allemaal uit eigen atelier. Wij vervaardigen 30 soorten bonbons die allemaal van een excellente kwaliteit zijn doordat er ingrediënten gebruikt worden die allemaal puur natuur zijn.

Wij gebruiken uitsluitend Callebaut chocolade ( Fair Trade), een begrip in de chocolaterie.

  • Grand Marnier
    • Grand Marnier
    • Grand Marnier

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie: Deze bonbon bevat lactose en alcohol en noten
  • Hazelnoot
    • Hazelnoot
    • Hazelnoot

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie Lactose en noten
  • Lemon Cheesecake
  • Crème Brûlee
    • Crème Brûlee
    • Crème Brûlee

    • Bonbon gemaakt van witte chocolade Allergie: Deze bonbon bevat lactose
  • Marsepein Amarettinikoekjes
  • Karamel Peacannoot
    • Karamel Peacannoot
    • Karamel Peacannoot

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie: Deze bonbon bevat lactose en noten
  • Yoghurt Perzik
    • Yoghurt Perzik
    • Yoghurt Perzik

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie: Deze bonbon bevat lactose
  • Aardbei Limoncello
    • Aardbei Limoncello
    • Aardbei Limoncello

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie Deze bonbon bevat lactose, gluten en alcohol
  • Kaneel
    • Kaneel
    • Kaneel

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie Deze bonbon bevat lactose en alcohol
  • Munt Limoen
    • Munt Limoen
    • Munt Limoen

    • Gemaakt van witte chocolade Allergie: Deze bonbon bevat lactose