Chocolade

Chocolade… Je wordt er gelukkig van!

En dat is geen eens een fabeltje of goedpraten maar dat is wetenschappelijk bewezen. Chocolade bevat fenylethylalanine waardoor je hersenen het gelukshormoon endorfine aanmaken! Dus altijd een goede reden om chocolade te eten! En laten wij nou ook nog eens met chocolade van het  Cacao Horizons programma van Callebaut werken! Dat is een duurzame chocolade dus eet zo lekker weg. Kijk maar eens op www.cocoahorizons.org.
Wij maken bijna alle chocoladeproducten zelf in onze keukens. Daarom is alles gemaakt met aandacht voor ambacht en veel liefde en zorg!  En dat proef je.
En…Daarom is het ook mogelijk om hele persoonlijke geschenken van chocolade te maken!
Wij hebben meer dan 30 smaken bonbons die we zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten maken. We proberen hier ook enige variatie in te brengen door geregeld wat nieuws te bedenken en een bonbon van het seizoen te maken.

Wat is nou niet lekker met chocolade?

En verder.. Wat is er nou niet lekker met chocolade. Dus maken we ook pindarotsen, studentenhaverflikken, appeltaartrotsen, roomkrakelingen en heel veel verschillende platen met breekchocolade. Heeft u zelf een bepaalde wens? Geef dit gerust door. Er is veel mogelijk bij ons!