Een nieuwe droom gaat in vervulling.

BARNEVELD Goed nieuws voor de liefhebbers van koffie, thee en chocolade. Choco & Zo opent zaterdag 5 februari de deuren van de winkel aan het Raadhuisplein 42. Daarmee gaat een nieuwe droom van Marc en Christa Lagerwerf in vervulling. In de veel ruimere winkel kun je nog veel meer beleven, proeven en genieten.

Jarenlang runden Marc en Christa met plezier hun winkel aan de Langstraat 19. Stap voor stap ontwikkelde Choco & Zo zich steeds meer tot een speciaalzaak op het gebied van koffie, thee en chocolade. Maar de winkel groeide uit zijn jasje.

KENNIS 
Christa: ,,We merkten dat er behoefte is aan zowel de producten als aan kennis hierover. Die zijn we ons ook steeds meer eigen gaan maken, want daar kun je echt het verschil mee maken. Zelf verdiepte ik me meer en meer in de wereld van koffie en thee. Ik vind dat leuk om te doen en krijg dat terug van de klanten in de winkel. Marc heeft zich juist meer gespecialiseerd in chocolade.”

PATISSERIE 
Inmiddels beschikken de bevlogen ondernemers en liefhebbers van dit vak over vele soorten handgemaakte bonbons, exclusieve smaken thee, koffie en geschenkartikelen. Choco & Zo wil zich verder doorontwikkelen tot een unieke patisserie voor Barneveld.

UNIEK PAND 
Bij die groei en ambitie hoort een passende winkelruimte, compleet met een professionele keuken en genoeg ruimte voor het personeel en opslag: ,,Die hebben we gevonden aan het Raadhuisplein. Hier valt alles samen. Eigenlijk kwam het pand bij toeval op ons pad.” Marc en Christa wisten het: dit is de kans, en die moet je nu pakken.

OPENING 
Opening nieuw winkelpand Choco & Zo: zaterdag 5 februari (van 09.00 – 17.00 uur). Marc: ,,We nodigen iedereen uit om onze koffie, thee en chocolade te beleven, proeven en ervan te genieten. Speciaal voor de verhuizing en de heropening hebben we een smaakvolle feestbonbon gemaakt. Kom die dus gerust proeven.” Christa: ,,De opening komt een week voor Valentijn prima uit. Er is genoeg lekkers om te geven.”

Uit de Barneveldse Krant